Surówka z papryki

Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, surówka z papryki może być świetnym przepisem na wegetariańskie danie laktoowowe, którego warto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 146 kalorii . Ten przepis jest dla 2 osób. Za 41 centów za porcję przepis ten pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Mieszanka pieprzu, mielonej musztardy, octu jabłkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się dobrze jako dodatek. Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niezbyt imponującą ocenę Spoonacular wynoszącą 32% . Podobne przepisy to: Tagliatelle z bazylią i sałatką z pieczonej czerwonej papryki , Zapiekanka z papryką faszerowaną serem oraz Przystawka: papryka faszerowana serkiem śmietankowym .
Instrukcje
Rozpuść masło w małym rondelku; mieszaj z mąką, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. W małej misce ubij żółtko i śmietanę; stopniowo dodawaj do mieszanki masła. Wymieszaj z octem, cukrem, musztardą, solą i pieprzem. Doprowadź do wrzenia, stale mieszając, aż zgęstnieje i zacznie bulgotać (dressing będzie bardzo gęsty).
W małej misce wymieszaj kapustę, paprykę i seler.
Dodaj ciepły dressing i wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i schłódź w lodówce przez co najmniej 2 godziny.