Surówka w sosie po chińsku
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Coleslaw w chińskim stylu Dressing spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 144 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jeśli masz oliwę z oliwek, marchew, olej chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Surówka Chińska, Surówka Chińska, oraz Sałatka Z Kapusty Pekińskiej / Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij razem oliwę z oliwek, olej sezamowy olej chili, sos sojowy, ocet i cukier.
Dodać kapustę i marchew i wrzucić do połączenia. Dopasuj sos do smaku.
Dekoruj sezamem, szalotki i kolendry, w razie potrzeby. Coleslaw może być ubrany z godzinnym wyprzedzeniem.