Surówka słodko-pikantna
Słodka i pikantna Coleslaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 244 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 21 fanów. Mieszanka musztardy, marchew, kapusta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Spróbuj Surówka słodko-pikantna, Surówka słodko-pikantna, oraz Surówka Na Ostro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwiartka i rdzeń kapusty. Obrać marchew i cebulę i pokroić na kawałki, które zmieszczą się przez rurkę zasilającą robota kuchennego. Zamocuj Robot kuchenny za pomocą tarki i przepchnij kapustę, marchew i cebulę przez rurkę paszową, aby zetrzeć na tarce. Wrzucić starte warzywa do dużej miski.
Przygotować sos colesław ubijając razem majonez, musztarda, ocet jabłkowy, cukier, 1 łyżeczka czarnego pieprzu i cayenne w średniej misce. Sos wymieszać z mieszaniną kapusty i doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.