Słodko-kwaśna Coleslaw może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną musztardę, zieloną cebulę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Surówka słodko-kwaśna, Surówka Słodko-Kwaśna, oraz Sweet ' N ' Sour Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej szklanej lub plastikowej misce umieść kapustę, marchew, paprykę i cebulę. W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Kapusta
Marchew
Cebula
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać warzywa; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
3
Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, mieszając kilka razy, aż schłodzone i smaki są mieszane. Wymieszać przed podaniem; podawać z łyżką szczelinową.