Surówka Pomarańczowo-Makowa

Surówka Pomarańczowo-Makowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Coleslaw pomarańczowy-Mak spróbować. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 37 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sok pomarańczowy, oliwę z oliwek, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surówka z jabłek i maku, Surówka Z Maku Owocowego, oraz Surówka Na Gorąco Z Sosem Makowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć kapustę, seler, pomarańcza i cebula. W małej misce ubijamy pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać surówkę i wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce aż do podania.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn