Surowy Parfait bananowy z kruszonką

Surowy Parfait bananowy z kruszonką
Ten przepis służy 2 i kosztuje $14.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 2747 kalorii, 76g białka, oraz 153g tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać banany, kochasz ten przepis, namoczone nerkowce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Apricot Crumble Parfait, Apple Crumble Quinoa Parfait, oraz Cherry, Pistachio Cream & Oat-Len Crumble Parfait dla podobnych receptur.

Składniki

4banany ekologiczne (prawie dojrzałe)banany ekologiczne (prawie dojrzałe)2krewetki i żyłkiPrzekładamy kruszonkę do miski i odstawiamyPrzekładamy kruszonkę do miski i odstawiamy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenamoczone surowe orzechy nerkowca (moczone przez 2 godziny)namoczone surowe orzechy nerkowca (moczone przez 2 godziny)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasączone surowe orzechy nerkowcanasączone surowe orzechy nerkowca1szczyptaSzczypta cynamonuSzczypta cynamonu3Spód: okruszki z herbatników grahamsurowy olej kokosowysurowy olej kokosowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemłoda woda kokosowa (jest już w kokosie)młoda woda kokosowa (jest już w kokosie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda kokosowa (może zastąpić filtrowaną wodę)woda kokosowa (może zastąpić filtrowaną wodę)2krewetki i żyłkiPulsuj aż do kruchości(patrz prawy dolny obrazek). Nie przerabiajPulsuj aż do kruchości(patrz prawy dolny obrazek). Nie przerabiaj2krewetki i żyłkiRobot KuchennyRobot Kuchenny1szkłoŁyżka trochę kruszonki polewa na dnie i naciśnij lekkoŁyżka trochę kruszonki polewa na dnie i naciśnij lekko1szkłoTa kroplówka, która ominęła, wyglądała naprawdę ładnie…Ta kroplówka, która ominęła, wyglądała naprawdę ładnie…2krewetki i żyłkiBlendujemy do uzyskania super kremowej konsystencji i wstawiamy do lodówki do ostygnięciaBlendujemy do uzyskania super kremowej konsystencji i wstawiamy do lodówki do ostygnięcia3Spód: okruszki z herbatników grahamzmielone złote siemię lniane (można użyć młynka do kawy)zmielone złote siemię lniane (można użyć młynka do kawy)1porcja startego parmezanusyrop klonowy klasy B (lub surowy miód)syrop klonowy klasy B (lub surowy miód)2Spód: okruszki z herbatników grahamsyrop klonowy klasy B (lub surowy miód)syrop klonowy klasy B (lub surowy miód)2krewetki i żyłkiMięso z jednego młodego kokosaMięso z jednego młodego kokosa2krewetki i żyłkiUsuń doły z dat MedjoolUsuń doły z dat Medjool4Medjool daktyle (może zastąpić 1 szklankę suszonych rodzynek)Medjool daktyle (może zastąpić 1 szklankę suszonych rodzynek)1szczyptaSzczypta gałki muszkatołowejSzczypta gałki muszkatołowej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasączone i odwodnione surowe orzechy pekan (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)nasączone i odwodnione surowe orzechy pekan (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)2krewetki i żyłkiCzy kochasz ten przepisCzy kochasz ten przepis1szczyptaSzczypta drobno mielonej soli morskiejSzczypta drobno mielonej soli morskiej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól morska drobno mielonasól morska drobno mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoekstrakt waniliowy lub 1/2 fasoli waniliowejekstrakt waniliowy lub 1/2 fasoli waniliowej1warzywo (np. szpinak)ekstrakt waniliowy lub nasiona z 1/4 strąka fasoli waniliowejekstrakt waniliowy lub nasiona z 1/4 strąka fasoli waniliowej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenamoczone i odwodnione surowe orzechy włoskie (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)namoczone i odwodnione surowe orzechy włoskie (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)1roztopione masłoNa wierzch polej bitą śmietaną, dodaj banana i polej kruszonkąNa wierzch polej bitą śmietaną, dodaj banana i polej kruszonką2krewetki i żyłkiZacznijmy od bitej śmietany waniliowejZacznijmy od bitej śmietany waniliowej2krewetki i żyłkiBlenderBlender2krewetki i żyłkii wrzucić do blenderai wrzucić do blendera1łyżka czerwony ocet winnyWykonanie: / Czas Przygotowania: 30minsWykonanie: / Czas Przygotowania: 30mins2krewetki i żyłkiDzielenie się zasadami i na pewno to doceniamDzielenie się zasadami i na pewno to doceniam2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczegoSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczego2krewetki i żyłkiTak, zjadłem.Tak, zjadłem.1małeMożesz użyć okularów wotywnych, aby zrobić małe porcje Parfaitu. Moi współpracownicy będą dostawać smakołyki w poniedziałek. Proszę bardzo. EnjoyMożesz użyć okularów wotywnych, aby zrobić małe porcje Parfaitu. Moi współpracownicy będą dostawać smakołyki w poniedziałek. Proszę bardzo. Enjoy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia69
Magazyn