Surowy Parfait bananowy z kruszonką

Surowy Parfait bananowy z kruszonką
Ten przepis służy 2 i kosztuje $14.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 2747 kalorii, 76g białka, oraz 153g tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać banany, kochasz ten przepis, namoczone nerkowce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Apricot Crumble Parfait, Apple Crumble Quinoa Parfait, oraz Cherry, Pistachio Cream & Oat-Len Crumble Parfait dla podobnych receptur.

Składniki

4banany ekologiczne (prawie dojrzałe)banany ekologiczne (prawie dojrzałe)2trochę posiekanej cukiniiPrzekładamy kruszonkę do miski i odstawiamyPrzekładamy kruszonkę do miski i odstawiamy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenamoczone surowe orzechy nerkowca (moczone przez 2 godziny)namoczone surowe orzechy nerkowca (moczone przez 2 godziny)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasączone surowe orzechy nerkowcanasączone surowe orzechy nerkowca1szczyptaSzczypta cynamonuSzczypta cynamonu3Spód: okruszki z herbatników grahamsurowy olej kokosowysurowy olej kokosowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemłoda woda kokosowa (jest już w kokosie)młoda woda kokosowa (jest już w kokosie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda kokosowa (może zastąpić filtrowaną wodę)woda kokosowa (może zastąpić filtrowaną wodę)2trochę posiekanej cukiniiPulsuj aż do kruchości(patrz prawy dolny obrazek). Nie przerabiajPulsuj aż do kruchości(patrz prawy dolny obrazek). Nie przerabiaj2trochę posiekanej cukiniiRobot KuchennyRobot Kuchenny1szkłoŁyżka trochę kruszonki polewa na dnie i naciśnij lekkoŁyżka trochę kruszonki polewa na dnie i naciśnij lekko1szkłoTa kroplówka, która ominęła, wyglądała naprawdę ładnie…Ta kroplówka, która ominęła, wyglądała naprawdę ładnie…2trochę posiekanej cukiniiBlendujemy do uzyskania super kremowej konsystencji i wstawiamy do lodówki do ostygnięciaBlendujemy do uzyskania super kremowej konsystencji i wstawiamy do lodówki do ostygnięcia3Spód: okruszki z herbatników grahamzmielone złote siemię lniane (można użyć młynka do kawy)zmielone złote siemię lniane (można użyć młynka do kawy)1porcja startego parmezanusyrop klonowy klasy B (lub surowy miód)syrop klonowy klasy B (lub surowy miód)2Spód: okruszki z herbatników grahamsyrop klonowy klasy B (lub surowy miód)syrop klonowy klasy B (lub surowy miód)2trochę posiekanej cukiniiMięso z jednego młodego kokosaMięso z jednego młodego kokosa2trochę posiekanej cukiniiUsuń doły z dat MedjoolUsuń doły z dat Medjool4Medjool daktyle (może zastąpić 1 szklankę suszonych rodzynek)Medjool daktyle (może zastąpić 1 szklankę suszonych rodzynek)1szczyptaSzczypta gałki muszkatołowejSzczypta gałki muszkatołowej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasączone i odwodnione surowe orzechy pekan (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)nasączone i odwodnione surowe orzechy pekan (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)2trochę posiekanej cukiniiCzy kochasz ten przepisCzy kochasz ten przepis1szczyptaSzczypta drobno mielonej soli morskiejSzczypta drobno mielonej soli morskiej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól morska drobno mielonasól morska drobno mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoekstrakt waniliowy lub 1/2 fasoli waniliowejekstrakt waniliowy lub 1/2 fasoli waniliowej1warzywo (np. szpinak)ekstrakt waniliowy lub nasiona z 1/4 strąka fasoli waniliowejekstrakt waniliowy lub nasiona z 1/4 strąka fasoli waniliowej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenamoczone i odwodnione surowe orzechy włoskie (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)namoczone i odwodnione surowe orzechy włoskie (można używać tylko nasączone, konsystencja będzie bardziej miękka, mniej chrupiąca)1roztopione masłoNa wierzch polej bitą śmietaną, dodaj banana i polej kruszonkąNa wierzch polej bitą śmietaną, dodaj banana i polej kruszonką2trochę posiekanej cukiniiZacznijmy od bitej śmietany waniliowejZacznijmy od bitej śmietany waniliowej2trochę posiekanej cukiniiBlenderBlender2trochę posiekanej cukiniii wrzucić do blenderai wrzucić do blendera1łyżka czerwony ocet winnyWykonanie: / Czas Przygotowania: 30minsWykonanie: / Czas Przygotowania: 30mins2trochę posiekanej cukiniiDzielenie się zasadami i na pewno to doceniamDzielenie się zasadami i na pewno to doceniam2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczegoSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczego2trochę posiekanej cukiniiTak, zjadłem.Tak, zjadłem.1małeMożesz użyć okularów wotywnych, aby zrobić małe porcje Parfaitu. Moi współpracownicy będą dostawać smakołyki w poniedziałek. Proszę bardzo. EnjoyMożesz użyć okularów wotywnych, aby zrobić małe porcje Parfaitu. Moi współpracownicy będą dostawać smakołyki w poniedziałek. Proszę bardzo. Enjoy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia69
Magazyn