Surowe wegańskie i bezglutenowe ciasto owocowe jest bezglutenowe i wegańskie deser. Jedna porcja zawiera 1320 kalorii, 27g białka, oraz 102g tłuszczu. Na $5.19 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, ananasy, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską), oraz Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli) dla podobnych receptur.
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodaj daty i nadal mieszać, aż osiągniesz lepkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Ciasto orzechowe przełożyć do dużej miski. Złóż namoczone owoce, aż rozprowadzą się po cieście.Kształt ciasto owocowe w 5-calowy okrągły lub kwadratowy lub jak wybrać. Baw się dobrze!