Surowe Ciasto Jabłkowe
Surowe ciasto jabłkowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, jajka, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Raw Power Bowls, Brownies Z Surowych Nasion Konopi, oraz Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Jabłka drobno posiekać i umieścić w dużej misce. W osobnej misce ubij jajka i olej i zalej jabłkami.
Odstawić mieszając suche składniki.
w średniej misce wymieszaj cukier, mąkę, 1 łyżeczkę soli, cynamon, gałkę muszkatołową i sodę oczyszczoną. Złożyć na jabłka, jajka i olej i dobrze wymieszać. Ciasto będzie grube.
Wlać do przygotowanej patelni o wymiarach 9x13 cali i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut. Raz chłodny mróz z lukrem serowym.
Aby lukier twarogowy: w średniej misce połącz ser śmietankowy, mleko, wanilię i szczyptę soli. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż lukier będzie gładki.
Dodać dodatkowe mleko, 1 łyżka na raz, aż lukier jest pożądana konsystencja.