Surowa Sałatka Z Kopru Włoskiego, Pomarańczy Sewilskiej, Cykorii I Kalarepy
Surowa Sałatka z kopru włoskiego, pomarańczy sewilskiej, cykorii i kalarepy może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką sok pomarańczowy, cebulkę kopru włoskiego, sól i świeżo popękany pieprz oraz kilka innych składników, możesz go zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest znakomite. Spróbuj Sałatka z kalarepy w sosie z nasion kopru włoskiego, Marmolada Pomarańczowa Sewilla, oraz Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym dla podobnych receptur.