Surimi, szpinak i pieczona papryka
Surimi, szpinakiem i pieczoną papryką czerwoną quiche wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, szpinak, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surimi, szpinak i pieczona papryka, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Naciśnij ciasto skorupa do 9 calowy szklany talerz ciasto i naciśnij palce wzdłuż górnej krawędzi do dekoracji.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest bardzo lekko rumiane, o 12 protokół.
W międzyczasie, ubić razem jajka, śmietana, czosnek w proszku, pieprz, sól, i ostry sos pieprzowy w misce, aż dobrze wymieszane. Fold w surimi, zielona cebula, pieczona papryka, szpinak, ser Cheddar, i parmezan.
Wróć do piekarnika i piec 20 minut. Wyłącz piekarnik i pozostaw quiche w piekarniku, aż lekko twarde, 20 do 30 minut.