Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem)

Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i bekonem) może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 761 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz chrupiący boczek, pomidor, sok z 1 cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Surf and Turf: stek i homar z pikantnym pieczonym czosnkiem Chimichurri Butter, Grillowane Surf i Turf Kabobs, oraz Grillowane Surf & Turf Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz homara, majonez, sok z cytryny i szczypiorek w małej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Po przygotowaniu do podania, przyprawić Burger paszteciki obficie solą i pieprzem i gotować hamburgery do pożądanej doneness na gorącym grillu lub na patelni na płycie kuchennej, 125 ° F dla średnio rzadkich lub 135 ° F dla średnich, polewa z serem na ostatnią chwilę gotowania.
Niech Burger paszteciki odpocząć przez 5 minut od ciepła.
Bułeczki z majonezem, pomidorem i sałatą. Top z burger patty, następnie podzielić mieszaninę Homar sałatka równomiernie między hamburgery. Top każdy burger z 2 plastry boczku. Zamknij hamburgery i podawać natychmiast.