Surf i Turf z sosem koperkowym i Chutney Onionberry

Surf i Turf z sosem koperkowym i Chutney Onionberry
Surf i Turf z sosem koperkowym i Chutney z Onionberry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1124 kalorii, 64G białka, oraz 75 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.48 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, kotlety jagnięce, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Turf ' n ' Surf z sosem Pesto makaron, Kebaby Surf ' n ' Turf z sosem Kolendrowo-limonkowym, oraz Grillowane Surf ' N Turf Party Nachos z sosem z awokado Cotija.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki dobrze wymieszać, odstawić do czasu potrzebnego.
2
Odstawić na co najmniej 30 minut choć. (Użyjesz tego dwa razy w przepisie i najprawdopodobniej masz jakieś resztki).CHUTNEY z ONIONBERRY: na patelni rozgrzać olej i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj cebulę i gotuj 15-20 minut, obracając od czasu do czasu, aż karmelizują się i zmienią kolor na złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1
Brojler ciepła i umieść stojak 8-10 cali od źródła ciepła. Kotlety i łososia przyprawiamy solą i pieprzem i odstawiamy. Do dużej patelni broil-proof, dodać oliwę z oliwek i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść na płycie kuchennej nad med-high heat. Gdy olej będzie gotowy, na patelnię wkleić drobno posiekany rozmaryn i koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieść kotlety i łososia na patelni bezpośrednio na ziołach. Nie ruszać się ani nie odwracać mięsa! Zapiekać przez 2-3 minuty.Gdy dno jest seared ładnie, natychmiast przenieść patelnię pod brojlerem i broil dla 2-3 minut. Lekko łyżka niektóre z sosem koperkowym na wierzchy i powrót do brojlerów i broil 1-2 minut więcej, uważając, aby nie spalić SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odstawić na minutę lub dwie przed podaniem.Montaż: posmarować lub skropić nieco pozostałego sosu koperkowego dekoracyjnie na 2 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
5
Umieść kopiec chutney w środku, a następnie oprzyj tylko czubek jagnięciny i łososia (po 1 z każdego) na kopcach i naprzeciwko siebie (jak piramida).Użyj ramekiny do skrobi i porcji warzyw i umieścić naprzeciwko siebie z Kopca (okrągłe wokół chutney byłoby: łosoś, ryż, makaron, lub ziemniaki, kotlet jagnięcy, warzywa).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
SkrobiaSkrobia
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
W razie potrzeby udekoruj świeżymi gałązkami rozmarynu i/lub koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupokrojone migdały, posiekane drobnopokrojone migdały, posiekane drobno2krewetki i żyłkiczarny pieprz, do smakuczarny pieprz, do smaku12 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny11 łyżka suszonego oregano1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweżurawina suszonażurawina suszona22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży koperek, posiekany drobnoświeży koperek, posiekany drobno1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży koperświeży koper22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży rozmaryn, posiekany drobnoświeży rozmaryn, posiekany drobno2Batoniki toffi Heathświeży rozmaryn, posiekany drobnoświeży rozmaryn, posiekany drobno02 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie2krewetki i żyłkisól koszerna do smakusól koszerna do smaku2kotlety jagnięce z kością w środkukotlety jagnięce z kością w środku791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1Batoniki toffi Heath1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina0Batoniki toffi Heathposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)11 łyżka suszonego oregano1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilety z łososia, bez skóry (lub punktowane)filety z łososia, bez skóry (lub punktowane)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzugorczyca Kamienna (Guldens)gorczyca Kamienna (Guldens)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1łyżka czerwony ocet winnyvidalia cebula w plasterkachvidalia cebula w plasterkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia61
Magazyn