Surf i Turf w sosie Herbed czerwonego wina z maślanymi grzybami i kremowymi porami
Surf i Turf w Herbed sosie z czerwonego wina z maślanymi grzybami i kremowymi porami wymaga o 1 godzina i 35 minut od początku do końca. To danie główne ma 2659 kalorii, 108g białka, oraz 167 g tłuszczu na porcję. Na 25,51 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz demi glace, koszerna sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Surf i Turf w sosie Herbed czerwonego wina z maślanymi grzybami i kremowymi porami, Turf ' n ' Surf z sosem Pesto makaron, oraz Surf i Turf z sosem koperkowym i Chutney Onionberry są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj szalotki i czosnek na patelni i pocić je przez 1 minutę. Wrzucić tymianek, majeranek, liść laurowy, goździki i jagody jałowca i pocić przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
Liście Laurowe
Majeranek
Szalotka
Goździki
Czosnek
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać czerwone Wino i niech mieszaniny gotować na wolnym ogniu, aż wino jest głównie gotowane off i sos zaczyna lekko zagęścić, o 20 do 25 protokół. Wymieszać w 1/2 szklanki demi glace, gotować przez 1 minutę, a następnie do smaku. Jeśli sos potrzebuje trochę więcej bogactwa, dodaj więcej demi glace, aż będzie równomiernie bogaty i gładki. Wymieszać z masłem, aż się rozpuści. Smak sosu ponownie i doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Demi Glace
Wino
Masło
Pieprz
SOS
Sól
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. rozgrzej grill lub żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Piekarnik
Patelnia
2
Wyjmij stek z lodówki 30 minut przed gotowaniem, aby mięso miało temperaturę pokojową. Pomaga to mięso gotować równomiernie. Stek obtoczyć w 2 łyżkach oliwy z oliwek. Stek przyprawiamy solą i pieprzem. Podsmaż stek z obu stron, o 2 minut na stronę, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Pieprz
Stek
Mięso
Sól
3
Przełożyć stek do piekarnika na 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjmij z piekarnika i pozostaw przed krojeniem. Podczas gdy stek jest w piekarniku, dobrze przyprawić rybę solą i pieprzem. Owinąć cienkie plastry ziemniaka wokół każdego kawałka ryby, nakładając się lekko. Zrób to z każdym plastrem nakładającym się na ostatni o 1/4 cala, aż ryba zostanie owinięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ziemniak
Stek
Ryby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu i dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek. Przyprawić rybę owiniętą ziemniakami solą i pieprzem i dodać rybę na patelnię z ziemniakami zwróconymi w dół. Pomoże to uszczelnić ziemniaki na rybie. Gotować z każdej strony, aż ziemniaki są chrupiące i ryby są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Ziemniak
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Ugotowaną rybę przełożyć na papierowy ręcznik. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
1
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać kukurydzę na patelni i gotować, aż lekko rumiane.
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i podnieść ogień do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
7
Dodać grzyby i gotować, aż zaczną brązowieć, ale nadal są twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
8
Dodać ocet sherry i wymieszać. Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się w dół i prawie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
9
Dodać kukurydzę i szalotki z powrotem na patelnię. Wymieszać, aby połączyć. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Szalotka
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
W dużej, głębokiej patelni saute na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj pory i szalotki i potu pory i szalotki przez 3 minuty, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Szalotka
Por
3
Dodaj wino i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i niech wino gotować całą drogę w dół, aż jest prawie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
4
Dodaj zapas i powtórz proces redukcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Redukcja
Stado
5
Dodać śmietanę i zmniejszyć ogień do średnio-niskie i niech gotować, aż pory i szalotki są miękkie i sos zaczyna gęstnieć. Doprawić mieszaninę solą i w razie potrzeby ponownie pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Pieprz
Krem
Por
SOS
Sól
1
Stek pokroić w cienkie plasterki. Zrób łóżko z grzybów na każdym talerzu. Na wierzchu plastry steku i kawałek ryby. Łyżka porów z boku. Top stek i ryby z sosem z czerwonego wina.