Surf i Turf w sosie Herbed czerwonego wina z maślanymi grzybami i kremowymi porami

Surf i Turf w sosie Herbed czerwonego wina z maślanymi grzybami i kremowymi porami
Surf i Turf w Herbed sosie z czerwonego wina z maślanymi grzybami i kremowymi porami wymaga o 1 godzina i 35 minut od początku do końca. To danie główne ma 2659 kalorii, 108g białka, oraz 167 g tłuszczu na porcję. Na 25,51 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz demi glace, koszerna sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Surf i Turf w sosie Herbed czerwonego wina z maślanymi grzybami i kremowymi porami, Turf ' n ' Surf z sosem Pesto makaron, oraz Surf i Turf z sosem koperkowym i Chutney Onionberry są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki i czosnek na patelni i pocić je przez 1 minutę. Wrzucić tymianek, majeranek, liść laurowy, goździki i jagody jałowca i pocić przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Liście LauroweLiście Laurowe
MajeranekMajeranek
SzalotkaSzalotka
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czerwone Wino i niech mieszaniny gotować na wolnym ogniu, aż wino jest głównie gotowane off i sos zaczyna lekko zagęścić, o 20 do 25 protokół. Wymieszać w 1/2 szklanki demi glace, gotować przez 1 minutę, a następnie do smaku. Jeśli sos potrzebuje trochę więcej bogactwa, dodaj więcej demi glace, aż będzie równomiernie bogaty i gładki. Wymieszać z masłem, aż się rozpuści. Smak sosu ponownie i doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Demi GlaceDemi Glace
WinoWino
MasłoMasło
PieprzPieprz
SOSSOS
SólSól
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. rozgrzej grill lub żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wyjmij stek z lodówki 30 minut przed gotowaniem, aby mięso miało temperaturę pokojową. Pomaga to mięso gotować równomiernie. Stek obtoczyć w 2 łyżkach oliwy z oliwek. Stek przyprawiamy solą i pieprzem. Podsmaż stek z obu stron, o 2 minut na stronę, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
StekStek
MięsoMięso
SólSól
3
Przełożyć stek do piekarnika na 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij z piekarnika i pozostaw przed krojeniem. Podczas gdy stek jest w piekarniku, dobrze przyprawić rybę solą i pieprzem. Owinąć cienkie plastry ziemniaka wokół każdego kawałka ryby, nakładając się lekko. Zrób to z każdym plastrem nakładającym się na ostatni o 1/4 cala, aż ryba zostanie owinięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
StekStek
RybyRyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu i dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek. Przyprawić rybę owiniętą ziemniakami solą i pieprzem i dodać rybę na patelnię z ziemniakami zwróconymi w dół. Pomoże to uszczelnić ziemniaki na rybie. Gotować z każdej strony, aż ziemniaki są chrupiące i ryby są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiemniakZiemniak
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ugotowaną rybę przełożyć na papierowy ręcznik. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kukurydzę na patelni i gotować, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć kukurydzę z patelni do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
4
Dodać kolejną 1 łyżkę masła, a następnie wymieszać szalotki. Gotować szalotki aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
5
Wyjąć szalotki do miski z kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i podnieść ogień do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Dodać grzyby i gotować, aż zaczną brązowieć, ale nadal są twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
8
Dodać ocet sherry i wymieszać. Gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się w dół i prawie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
9
Dodać kukurydzę i szalotki z powrotem na patelnię. Wymieszać, aby połączyć. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
W dużej, głębokiej patelni saute na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pory i szalotki i potu pory i szalotki przez 3 minuty, mieszając od czasu do czasu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
PorPor
3
Dodaj wino i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i niech wino gotować całą drogę w dół, aż jest prawie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Dodaj zapas i powtórz proces redukcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
StadoStado
5
Dodać śmietanę i zmniejszyć ogień do średnio-niskie i niech gotować, aż pory i szalotki są miękkie i sos zaczyna gęstnieć. Doprawić mieszaninę solą i w razie potrzeby ponownie pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
KremKrem
PorPor
SOSSOS
SólSól
1
Stek pokroić w cienkie plasterki. Zrób łóżko z grzybów na każdym talerzu. Na wierzchu plastry steku i kawałek ryby. Łyżka porów z boku. Top stek i ryby z sosem z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Czerwone WinoCzerwone Wino
PorPor
SOSSOS
StekStek
RybyRyby

Składniki

1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)57Orzechy dowolne (posiekane)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento4(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento4(zima)masło, podzielonemasło, podzielone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku283Orzechy dowolne (posiekane)Labraks chilijskiLabraks chilijski4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigrzyby cremini, umyte, połówkigrzyby cremini, umyte, połówki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidemi glace (zagęszczony skoncentrowany, wzmocniony materiał), podzielonydemi glace (zagęszczony skoncentrowany, wzmocniony materiał), podzielony1butelkawytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1Ziarna z ear White cornZiarna z ear White corn2gałązkiświeży majeranekświeży majeranek6gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Ziemniaki Idaho, obrane, pokrojone w prostokąt, pokrojone cienko wzdłuż na mandolinie i trzymane w misce z wodą o temperaturze pokojowejZiemniaki Idaho, obrane, pokrojone w prostokąt, pokrojone cienko wzdłuż na mandolinie i trzymane w misce z wodą o temperaturze pokojowej1jagody jałowcajagody jałowca2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakuSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku3pory, połówki, umyte, i pokrojone na kawałki 1/2 calapory, połówki, umyte, i pokrojone na kawałki 1/2 cala1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów3(zima)oliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona1szalotka, plastry cienkieszalotka, plastry cienkie2szalotka posiekanaszalotka posiekana3szalotka, pokrojona cienkoszalotka, pokrojona cienko4(zima)ocet sherryocet sherry454Orzechy dowolne (posiekane)New York strip steak, pokrojony na pół, tłuszcz przyciętyNew York strip steak, pokrojony na pół, tłuszcz przycięty596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia46
Magazyn