Sups! Nie Tak Sekret Chili Rub
Sups! Nie tak tajne Chili Rub jest bezglutenowe i wegańskie marynata. Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, czosnek w proszku, oregano, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nasze Sekretne Chili, Tajny Składnik Chili, oraz Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Umieść chili ancho i chili cascabel na wyłożonej blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku przez około 5 minut. Następnie dodaj kawałki chili arbol i tosty dodatkowe 4 do 5 minut, aż będą bardzo suche i pachnące.Chili zmielić na bardzo drobny proszek za pomocą moździerza i tłuczkiem lub robot kuchenny.
Dodać pozostałe składniki i miksować, aż tylko połączone.
Umieść pocierać w słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką i przechowuj do 6 miesięcy.