Supreme Chicken-Mushroom
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Supreme Chicken-Mushroom może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, serek Philadelphia, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony w maśle supreme z kurczaka z dzikimi grzybami i ziemniakami gratin, Indyk Grzyb Supreme, oraz Chicken Supreme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby ugotować i wymieszać w 1 łyżce. gorący olej w dużej patelni na średnim ogniu 2 do 3 min. lub aż lekko zbrązowieje. Łyżka do jednej strony patelni.
Dodaj pozostały olej i kurczaka z drugiej strony patelni; gotować kurczaka 6 do 7 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (165F).
Przełożyć kurczaka na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Na patelnię z grzybami wlać bulion i wino; gotować i mieszać 3 min.
Dodać serek śmietankowy; gotować od 2 do 3 min. lub do czasu topienia serka śmietankowego i lekko zagęszczonego sosu, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać z estragonem. Łyżka do kurczaka.