Suped-Up tradycyjny rosół z makaronem drobiowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, selera, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Supped-Up Tradycyjny Rosół Z Makaronem, Tradycyjna Zupa Z Kurczaka, oraz Zupa Z Makaronem Z Makaronem.
Instrukcje
1
Umieść kurczaka, por, cebulę, seler, marchew, cytrynę, pietruszkę, koperek, tymianek i liść laurowy w dużym garnku i napełnij wodą, aż garnek będzie pełny od 2 do 3 cali od góry, około 3 do 4 litrów wody. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, a następnie odkryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować odkryte 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Cały Kurczak
Pietruszka-nać
Marchew
Seler
Cytryna
Cebula
Tymianek
Woda
Koper
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wyjąć kurczaka na duży talerz lub miskę. Odcedzić płyny do gotowania i zarezerwować na bulion z zupy. Odciągnij skórę i tuszę i posiekaj mięso lub rozdrobnij widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Stado
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w garnku do zupy lub dużym piecu holenderskim na średnim ogniu i dodaj pory, cebulę, seler, pasternak lub koper włoski, marchew, sól i pieprz. Często mieszaj przez 10 minut, aby zmiękczyć warzywa bez ich brązowienia, a następnie dodaj bulion i 1/3 mięsa kurczaka do garnka. Ostudzić i przechowywać zupę do posiłku make-ahead i podgrzać na średnim wysokim płomieniu lub, służyć od razu zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować makaron jajeczny w innym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I Pieprz
Mięso Z Kurczaka
Makaron Jajeczny
Warzywa
Marchew
Pasternak
Seler
Koper Włoski
Cebula
Por
Stado
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Zagotuj wodę w dużym garnku, Posol wrzącą wodę i ugotuj makaron do al dente lub z dobrym kęsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Makaron odcedzić i wymieszać z masłem lub odrobiną oleju, wymieszać, aby połączyć i równomiernie pokryć makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Masło
Olej Do Smażenia
6
Wlać zupę na makaron w miseczkach zupy i top ze świeżym koperkiem, pietruszką lub zarezerwowanych liści kopru włoskiego, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperek
Makarony
Pietruszka-nać
Koper Włoski
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego