Superstar Tarta Z Ajerkoniakiem

Superstar Tarta Z Ajerkoniakiem
Superstar tarta ajerkoniak może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 336 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, jajko, skorupki tarty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Z Ajerkoniakiem: Świąteczna Taca Na Ciasteczka Superstar, Tarta Z Ajerkoniakiem Żurawinowym, oraz Superstar Sub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułóż jedno opakowanie skorupek tarty na blasze do pieczenia. Za pomocą ubijaka elektrycznego ubić cukier i jajko, aż będzie lekkie i puszyste. Wymieszaj odparowane mleko, wodę, rum, sól, gałkę muszkatołową i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Wlać do skorupy tarty i piec przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złoty i nadzienie jest ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Z puszek foliowych usunąć pozostałe skorupki tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Przenieś na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i naciśnij, aby spłaszczyć. Za pomocą noża w kształcie gwiazdy o średnicy od 1,5 do 2 cali (3,5-5 cm) Wytnij gwiazdę z każdego kawałka ciasta.
7
Umieścić na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia i piec przez 8 minut lub aż ładnie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Wymieszać lukier i gałkę muszkatołową razem i umieścić w małej torebce rurki. Rura cienką linię oblodzenia wokół krawędzi każdej Gwiazdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
10
Na każdą tartę nałożyć 2 łyżki stołowe (30 mL) ubitej polewy i udekorować gwiazdką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn