Super Łatwe Czekoladowe Babeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj Super łatwe czekoladowe babeczki. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka jaj, ekstrakt z wanilii, granulki kawy rozpuszczalnej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Super Łatwe, Super Wilgotne Babeczki Czekoladowe, Super Wilgotne, Super Ciemne, Czekoladowe Babeczki, oraz Super Łatwe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie 12 filiżanek muffin patelnie lub linię z 18 papierowymi kubkami do pieczenia.
W średniej misce ubij skracanie i cukier mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty.
Wymieszać jajka, po jednym na raz, a następnie wymieszać wanilią, kawą rozpuszczalną i pieprzem cayenne.
Połączyć mąkę, kakao, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; mieszać do ciasta, na przemian z wodą, tylko do wymieszania. Łyżka ciasto do przygotowanych filiżanek, dzieląc równomiernie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty odskoczą po lekko naciśnięciu, 20 do 25 minut. Schłodzić na patelni ustawionej nad stelażem z drutu. Gdy ostygnie, ułożyć babeczki na półmisku i mrozić według uznania.