Super Wilgotny Chleb Z Cukinią
Super wilgotny chleb z cukinią może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, mąkę, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zafunduj rodzinie i przyjaciołom ten Super wilgotny chleb z cukinią, Super Wilgotne Ciasto Czekoladowe Z Cukinią, oraz Super Wilgotny Chleb Bananowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smaruj 2 patelnie bochenkowe 8x4 cale lub 2 patelnie na muffinki 12-kubkowe.
Umieścić cukinię w sitku i odstawić do odsączenia do miski lub umywalki.
Mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać razem w dużej misce. Utwórz dobrze w środku mieszaniny mąki; połączyć mus jabłkowy, wanilia, jajka, masło, orzechy włoskie, i odsączone cukinia w środku studni.
Wymieszać, aż wszystkie składniki połączą się w ciasto; wlać do patelni Bochenek.
Pieczemy bochenki w rozgrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny na bochenki lub 25 minut na babeczki. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.