Super toskańskie burgery i sałatka ziemniaczana z kaparami i selerem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Super toskańskich hamburgerów i sałatki ziemniaczanej z kaparami i selerem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 1686 kalorii, 77g białka, oraz 71 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cebulę, serce selera i zieleninę oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Łososia Z Ogórkami, Selerem I Kaparami, Szybka Sałatka Z Korzenia Selera Z Kaparami I Cytryną, oraz Duszone Oxtails Z Pomidorami, Selerem I Kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś średni garnek wody do wrzenia, podczas gdy ziemniaki pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ziemniaki dodajemy obficie do wrzącej wody i słonej wody. Gotować ziemniaki do miękkości, 12 do15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Podczas gdy ziemniaki gotować, przygotować hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Połączyć wieprzowinę i cielęcinę w misce z 3 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 szklanki (oczko) czerwonego wina, cebuli, szałwii, czosnku, soli i pieprzu, a następnie uformować 4 duże paszteciki.
Umieść hamburgery na patelni, pozostawiając miejsce na środku patelni, aby ułożyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać pokrojone grzyby na patelni z hamburgerami i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Flip hamburgery po 6 protokół i wrzucić grzyby wokół, jak brązowy na środku patelni. Gdy grzyby zaczną brązowieć, doprawić je solą i pieprzem. Kolor będzie głębszy, a grzyby pozostaną jędrniejsze, jeśli poczekasz, aż brązowieją przed soleniem. Hamburgery gotować 5 minut po przeciwnej stronie, a następnie wyjąć je z patelni, aby zwinąć DNA na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Ułożyć pokrojony ser na hamburgerach, następnie gorące pieczarki. Przykrywamy luźno folią, aby lekko roztopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki wina na patelni i poluzować kapiele. Zanurz rolki w kapiących patelni, aby je namoczyć. Ułóż rukolę na każdym burgerze, a następnie Ustaw blaty na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Odcedzić ziemniaki i zwrócić je do ciepłego garnka, aby je wysuszyć. Weź garnek do deski do krojenia i dodaj kapary, seler, cebulę, skórkę z cytryny i sok, ocet winny czerwony i 3 lub 4 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do garnka. Wrzucić, aby połączyć sałatkę, a następnie doprawić sałatkę solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne Nonpareile
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)