Super toskańskie burgery i sałatka ziemniaczana z kaparami i selerem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Super toskańskich hamburgerów i sałatki ziemniaczanej z kaparami i selerem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 1686 kalorii, 77g białka, oraz 71 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cebulę, serce selera i zieleninę oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Łososia Z Ogórkami, Selerem I Kaparami, Szybka Sałatka Z Korzenia Selera Z Kaparami I Cytryną, oraz Duszone Oxtails Z Pomidorami, Selerem I Kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś średni garnek wody do wrzenia, podczas gdy ziemniaki pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Ziemniaki dodajemy obficie do wrzącej wody i słonej wody. Gotować ziemniaki do miękkości, 12 do15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Podczas gdy ziemniaki gotować, przygotować hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4
Połączyć wieprzowinę i cielęcinę w misce z 3 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 szklanki (oczko) czerwonego wina, cebuli, szałwii, czosnku, soli i pieprzu, a następnie uformować 4 duże paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Umieść hamburgery na patelni, pozostawiając miejsce na środku patelni, aby ułożyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Dodać pokrojone grzyby na patelni z hamburgerami i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Flip hamburgery po 6 protokół i wrzucić grzyby wokół, jak brązowy na środku patelni. Gdy grzyby zaczną brązowieć, doprawić je solą i pieprzem. Kolor będzie głębszy, a grzyby pozostaną jędrniejsze, jeśli poczekasz, aż brązowieją przed soleniem. Hamburgery gotować 5 minut po przeciwnej stronie, a następnie wyjąć je z patelni, aby zwinąć DNA na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Ułożyć pokrojony ser na hamburgerach, następnie gorące pieczarki. Przykrywamy luźno folią, aby lekko roztopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki wina na patelni i poluzować kapiele. Zanurz rolki w kapiących patelni, aby je namoczyć. Ułóż rukolę na każdym burgerze, a następnie Ustaw blaty na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
10
Odcedzić ziemniaki i zwrócić je do ciepłego garnka, aby je wysuszyć. Weź garnek do deski do krojenia i dodaj kapary, seler, cebulę, skórkę z cytryny i sok, ocet winny czerwony i 3 lub 4 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do garnka. Wrzucić, aby połączyć sałatkę, a następnie doprawić sałatkę solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Srebrne Nonpareile
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Przełożyć sałatkę do naczynia do serwowania. Sałatka ziemniaczana może być podawana na ciepło lub na zimno.