Super toskańskie burgery i sałatka ziemniaczana z kaparami i selerem

Super toskańskie burgery i sałatka ziemniaczana z kaparami i selerem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Super toskańskich hamburgerów i sałatki ziemniaczanej z kaparami i selerem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 1686 kalorii, 77g białka, oraz 71 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cebulę, serce selera i zieleninę oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Łososia Z Ogórkami, Selerem I Kaparami, Szybka Sałatka Z Korzenia Selera Z Kaparami I Cytryną, oraz Duszone Oxtails Z Pomidorami, Selerem I Kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś średni garnek wody do wrzenia, podczas gdy ziemniaki pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ziemniaki dodajemy obficie do wrzącej wody i słonej wody. Gotować ziemniaki do miękkości, 12 do15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Podczas gdy ziemniaki gotować, przygotować hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Połączyć wieprzowinę i cielęcinę w misce z 3 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 szklanki (oczko) czerwonego wina, cebuli, szałwii, czosnku, soli i pieprzu, a następnie uformować 4 duże paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść hamburgery na patelni, pozostawiając miejsce na środku patelni, aby ułożyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać pokrojone grzyby na patelni z hamburgerami i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Flip hamburgery po 6 protokół i wrzucić grzyby wokół, jak brązowy na środku patelni. Gdy grzyby zaczną brązowieć, doprawić je solą i pieprzem. Kolor będzie głębszy, a grzyby pozostaną jędrniejsze, jeśli poczekasz, aż brązowieją przed soleniem. Hamburgery gotować 5 minut po przeciwnej stronie, a następnie wyjąć je z patelni, aby zwinąć DNA na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Ułożyć pokrojony ser na hamburgerach, następnie gorące pieczarki. Przykrywamy luźno folią, aby lekko roztopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki wina na patelni i poluzować kapiele. Zanurz rolki w kapiących patelni, aby je namoczyć. Ułóż rukolę na każdym burgerze, a następnie Ustaw blaty na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Odcedzić ziemniaki i zwrócić je do ciepłego garnka, aby je wysuszyć. Weź garnek do deski do krojenia i dodaj kapary, seler, cebulę, skórkę z cytryny i sok, ocet winny czerwony i 3 lub 4 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do garnka. Wrzucić, aby połączyć sałatkę, a następnie doprawić sałatkę solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Przełożyć sałatkę do naczynia do serwowania. Sałatka ziemniaczana może być podawana na ciepło lub na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn