Super Szybki Dziennik Mocha Yule

Super Szybki Dziennik Mocha Yule
Super szybki Mocha Yule Log może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowe espresso w proszku, naturalne kakao w proszku, cukier puder plus dodatkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Boże Narodzenie. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 15%. Podobne przepisy to Super Szybki Dziennik Mocha Yule, Bezglutenowa Mocha Yule Log, oraz Kurczak Kokosowy: Super Szybki-Super Łatwy-Super Mniam.

Instrukcje

1
Przesiać 1/2 szklanki cukru pudru, kakao w proszku i espresso w proszku do małej miseczki. Używając elektrycznego miksera, ubij śmietanę i waniliędużą miskę, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Cukier PuderCukier Puder
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WaniliaWanilia
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać cocoamixture i ubijać, aż utworzą się sztywne szczyty.
3
Rozprowadzić 1 stronę 1 wafla czekoladowego z 1 zaokrągloną łyżeczką śmietany mocha; na wierzch dodać inny wafel. Kontynuuj nakładanie fartuchów i kremu mocha na stos 5 ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MochaMocha
KremKrem
WafelWafel
4
Umieść stos na boku na longplatter. Powtarzaj Robienie stosów z barwieniem wafli i niektórych mochacream; uformuj kłodę na talerzu, dołączając opakowania kremem mocha. Za pomocą offsetspatula lub gumową szpatułkę, rozprowadzić remainsingmocha cream Na Zewnątrz dziennika do pokrycia.Przykryć; schłodzić co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MochaMocha
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Umieść talerz z logiem yule na powierzchni roboczej. Za pomocą widelca, delikatnie pociągnij zęby widelca o długości lukru na kłódkę, aby utworzyć projektosemblowanie kory drzewa. Przesiać cukier puder, aby przypominał śnieg. Ułóż bezowe ciastka lub grzyby bezowe wzdłuż boków kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
LukierLukier
KoraKora
6
Kłodę pokroić po przekątnej na grube plastry.
7
Podawać natychmiast.
8
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn