Super PROSTY Łosoś

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Super PROSTY łosoś może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.48 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz sól, bazylia, cytryna kliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Kluski cukiniowe z kokosowym łososiem Curry {bezglutenowe, niskowęglowodanowe, wysokobiałkowe + Super proste}, Sałatka z jarmużu z łososiem, granatem i pomarańczą kokosowy Vinaigrette {Paleo, GF, High Protein + Super Simple }, oraz Super Prosta, Super Pikantna Mongolska Wołowina są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszać razem czosnek w proszku, bazylia, i sól w małej misce; wcierać w równych ilościach na filety z łososia.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować łososia na maśle, aż rumiane i łuszczące, o 5 minut na stronie.
Każdy kawałek łososia podawać z klinem cytrynowym.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.