Super Proste Dyniowe Tiramisu
Przepis Super proste dyniowe Tiramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ciasteczka amaretti, dynię, ladyfingers i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Super proste dyniowe Tiramisu, Super-Proste Dyniowe Tiramisù, oraz Pumpkin Pie Chia Budyń {Bezglutenowy + Super PROSTY} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij śmietanę i cukier do uzyskania szczytu.
Dodaj ser mascarpone, dynię i przyprawę Pumpkin pie; ubijaj, aż nadzienie będzie gładkie.
Dno linii o średnicy 9 cali Springform pan z 2 3/4-calowymi bokami z 1 pakietem ladyfingers, nakładającymi się i tłoczącymi się, aby dopasować.
Rozłóż połowę nadzienia na ladyfingers.
Powtórz z drugim opakowaniu ladyfingers, pozostałe 2 łyżki rumu i pozostałe nadzienie. Gładko. Owinąć szczelnie w folię, a następnie folię. Wyluzuj przez noc.
Aby zdemontować, Uruchom nóż wokół wewnętrznej krawędzi patelni. Uwolnij boki patelni; posypać ciasteczkami amaretti.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator