Super Pikantna Sałatka Ziemniaczana

Super Pikantna Sałatka Ziemniaczana
Need a bez glutenu, bez nabiału i całe 30 przystawek? Super pikantna sałatka ziemniaczana może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką ziemniaki bliss, sól koszerną, żółtka jaj i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Super Pikantna Sałatka Ziemniaczana, Pikantna Sałatka Ziemniaczana O Niskiej Zawartości Tłuszczu, oraz Pikantna Nowa Sałatka Ziemniaczana.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki pokroić w ćwiartki i umieścić w dużym garnku, dodać czosnek i przykryć ziemniaki o około 2 cale wodą. Doprawić obficie solą. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki są miękkie widelec, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podczas gotowania ziemniaków włóż 2 łyżki oliwy z oliwek do patelni saute, dodaj boczek i doprowadzić do średnio wysokiej temperatury. Gotuj boczek, aż będzie brązowy i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia i dodać cebulę, seler i ocet. Doprawiamy solą i rezerwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Gdy ziemniaki są delikatne, odcedź je z wody i przenieś do dużej miski do mieszania. Gdy ziemniaki są jeszcze gorące dodaj mieszankę boczek-cebula. Mieszaj, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6
Dodać majonez i wymieszać. Smak przypraw i wymieszać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
W razie potrzeby dodać więcej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Zesty!
9
Żółtka umieścić w misce robota kuchennego i dodać ocet i musztardę. Doprawić solą, do smaku. Włącz urządzenie i bardzo powoli zacznij mżać w oleju. Kroplówka, kroplówka, kroplówka, aż mieszanina zacznie wyglądać jak majonez, następnie można dodać powolny, stały strumień oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn