Super Lody Cytrynowe

Super Lody Cytrynowe
Super lody cytrynowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Mieszanka żółtek, pół na pół śmietany, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 85 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 45 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowe Lody Cytrynowe, Super Lody Cytrynowe, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć śmietanę, pół na pół, cukier i skórkę z cytryny w rondlu; doprowadzić do duszenia na małym ogniu. Gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia. Przykryć rondel i pozostawić mieszaninę do stromej przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Odkryj patelnię i przywróć do gotowania na wolnym ogniu. Żółtka ubić w misce. Stopniowo mieszać jedną szklankę gorącej mieszanki śmietany do jaj, kilka łyżek na raz. Pomoże to doprowadzić jajka do temperatury bez ich mieszania. Wymieszać z powrotem mieszaninę jaj do mieszaniny śmietany w rondlu. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż mieszanina po prostu pokrywa tył łyżki, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przełożyć do dużej miski; przykryć. Przechowywać w lodówce przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Sok z cytryny wymieszać z zimną mieszanką lodów. Zamrażać w 4 do 5 quart Ice Cream maker zgodnie ze wskazówkami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
6
Przelej lody do pokrywanego pojemnika z zamrażarką i zamrozić na 4 godziny, aby dojrzeć smaki przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn