Super krótkie żeberka

Super krótkie żeberka
Super krótkie żeberka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja zawiera 506 kalorii , 38 g białka i 18 g tłuszczu . Ten przepis bezmleczny przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 3,07 USD za porcję . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut . Udaj się do sklepu i kup koncentrat pomidorowy, musztardę dijon, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 69% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Duszone, niezbyt krótkie żeberka z gulaszem hominy z A New Turn in the South , Krótkie żeberka i Krótkie żeberka .

Instrukcje

1
Umieść cebulę w 5-qt. powolna kuchenka; dodać żeberka i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połącz piwo, brązowy cukier, musztardę, koncentrat pomidorowy, tymianek, bulion, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Groszek Goya®Groszek Goya®
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
3
Polej mięso. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Wyjmij mięso i warzywa na półmisek; trzymaj się ciepło. Wyrzuć liść laurowy. Odtłuszczaj tłuszcz z soków kuchennych; Przelej sok do małego rondelka. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Połącz mąkę i wodę, aż masa będzie gładka. Stopniowo wmieszać na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać do mięs i makaronów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Beef Short Ribs bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwonymi potrawami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy tłustsze kawałki mogą sobie poradzić z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Pinot Noir 2012 ma głębokie, kuszące aromaty czerwonych i czarnych wiśni oraz jagód olallieberry akcentowane suszonymi borowkami, herbatą pu-erh, słodkimi przyprawami i nutami kadzidła kościelnego. Wino jest jedwabiste i gładkie w ustach, równoważąc mięsistość z doskonałą kwasowością i bogatym odczuciem w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn