Super Crumb Malinowy Migdałowy Tort Crumb
Super Crumb Raspberry Almond Crumb Cake to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 583 kalorie, 7G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 295 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, jajko, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Malinowo-Migdałowe, Super Ciasto Okruchowe, oraz Tarta Malinowo-Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło 9 - na 9-calową patelnię do pieczenia (patrz uwaga). Aby ciasto, wymieszać mąkę, cukier, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól w dużej misce.
Dodaj masło, olej, jajko, wanilię i mleko do miski i ubijaj, aż będzie gładka.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Upuść konfitury z malin na wierzchu i zawiruj do ciasta za pomocą noża do masła. Połowę malin rozsypać na wierzchu.
Do polewy, w tej samej nieumytej misce, która zawierała ciasto, połączyć mąkę, brązowy cukier, migdały, cynamon i sól.
Dodaj wanilię i roztopione masło, a następnie wrzuć opuszkami palców, aż mieszanina utworzy Duże wilgotne okruchy. Rozrzuć na wierzchu ciasta. Kropka z pozostałymi malinami.
Piec, aż środek będzie twardy w dotyku, o 35 protokół.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygnąć.
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze.