Super Bananowe Batoniki Owsiane
Bary owsiane Super Bananan może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 149 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6372 smakoszy i kucharzy. Ten przepis od Go Dairy Free wymaga soli, kokosa, oleju kokosowego i mąki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Batony Owsiane Super Bananan, Super Cynamon Rodzynki Bananan Batony Owsiane, oraz No-Bake Super Chewy Chocolate Chip Peanut Butter Batony Owsiane są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i posmaruj naczynie do pieczenia 8 x 8.
W średniej misce do mieszania, połączyć owies, agawa lub miód, olej, i wanilia. Krótko odstawić.
W małej misce, połączyć mąkę, soda oczyszczona i sól. Krótko odstawić.
Wracając do miski mieszania, mieszać w jajko, banan, i kokos, aż wszystko jest dobrze połączone. Wymieszać w zarezerwowanej mieszanki mąki (ponieważ używałem mąki owsianej bez glutenu, nie martwiłem się o nadmierne mieszanie. Należy uważać, aby nie przesadzić, jeśli używa się mąki pszennej).
Ciasto będzie trochę grube.
Rozprowadź go równomiernie w natłuszczonym naczyniu do pieczenia i włóż do piekarnika na 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed cięciem. Można je przechowywać w lodówce, jeśli lubisz je schłodzone (ja tak).