Sunriser Eggberta
Sunriser Eggberta jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 3182 kalorie, 266g białka, oraz 199g tłuszczu każdy. Na 29,77 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, frytki stek, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Eggberts Sunriser, oraz Eggberts Sunriser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Smaż Brązy i kliny ziemniaczane w oleju rzepakowym w osobnych patelniach zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż będą złote i chrupiące. Doprawić solą i pieprzem. (Można również piec ziemniaki w piekarniku, jeśli wolisz.)
Osuszyć na papierowych ręcznikach i ogrzać.
Rozgrzać 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Wrzucić warzywa i szynkę; wrzucić Około przez kilka minut, aż cebula po prostu zmiękną. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić na patelni.
W 4 indywidualnych patelniach żaroodpornych (lub jednym bardzo dużym), warstwa Brązy, mieszanka warzywno-szynkowa i tarty ser.
Umieść w piekarniku na minutę lub dwie, aż ser się rozpuści.
Wyjąć z piekarnika za pomocą rękawicy kuchennej, ponieważ patelnia będzie gorąca.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w patelni nonstick i smażyć jajka według specyfikacji gości.
Umieść 5 klinów ziemniaczanych na wierzchu topionego sera, a następnie top z 2 jaj na patelni. Łyżka salsy lub pico de gallo na górze i podawać natychmiast.
Zdjęcie: Coral Von Zumwalt