Sunny ' s gulasz wołowo-jęczmienny z chrupiącym chlebem pieprzowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego i jęczmiennego Sunny ' s z chrupiącym chlebem pieprzowym. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 36g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.59 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, pół bagietki, perłowy jęczmień i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker gulasz wołowy, piwny i jęczmienny w miseczkach z chlebem, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Jęczmienny Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ślad i wyciąć kawałek pergaminu, aby dopasować rozmiar górnej części holenderskiego pieca do użycia jako pokrywy. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
W holenderskim piecu na średnim ogniu dodaj masło i oliwę z oliwek. Kostki wołowe doprawiamy solą i pieprzem, a gdy patelnia będzie wystarczająco gorąca, dodajemy wołowinę. Uważaj, aby gotować wołowinę partiami, jeśli nie ma wystarczająco dużo miejsca. (Przeludnienie spowoduje parowanie, a nie pieczenie.) Przesączyć kostki z każdej strony, a następnie wyjąć na talerz łyżką szczelinową. W tłuszczu pozostałym z pieczenia dodać marchew, pasternak, seler, cebulę, tymianek, paprykę, szczyptę soli i zmielić lub 2 pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Uncje Płynu świeżej Wody
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Porwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Saute do miękkości, o 8 protokół. Podnieść ogień i wlać wino. Za pomocą drewnianej łyżki zeskrobać wszelkie kawałki na dnie patelni. Podgrzać na wolnym ogniu, a następnie dodać kostki wołowiny z powrotem do garnka wraz z liśćmi laurowymi i bulionem wołowym. Przykryć przygotowanym papierem pergaminowym i gotować w piekarniku przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
W ciągu 2 godzin Usuń pergamin, posmakuj i w razie potrzeby dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodaj jęczmień i wymieszaj z 1 szklanką wody, jeśli gulasz wygląda na zbyt suchy. Gotować, przykryte rzeczywistą pokrywką na tym etapie, aż jęczmień jest gotowane przez i miękkie, 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
1 Pasek Skórki Z Cytryny
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Wyjąć z piekarnika i udekorować posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać z chrupiącym chlebem pieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Obie strony kromek chleba posmarować oliwą z oliwek i doprawić szczyptą soli i pieprzu z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
11
Umieść na blasze do pieczenia i piecz, aż krawędzie chleba zaczną się złocić, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki