Sunny ' s Garlic Ranch Burger
Sunny ' s Garlic Ranch Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 773 kalorie, 46g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek, do 3 pomidory, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sunny Side Up Burger, Sunny ' s Apple-Chicken Ranch Slaw, oraz Zupa pomidorowa Sunny ' s Creamy Ranch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić i odpocząć wołowinę. W dużej misce, za pomocą rąk wymieszać wołowinę, Worcestershire, szalotki (zielona cebula) i czosnek, dobrze przyprawić solą i pieprzem. Zrobić 6 pasztecików i skropić olejem po obu stronach. Temperatura w pokoju wypoczynkowym przez 1 godzinę.
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Sear paszteciki aż złoty kolor na dole następnie flip i sear aż gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Dodać ser na 1 minutę przed wyjęciem i pozostawić do rozpuszczenia. Gotować partiami, jeśli to konieczne.
Wierzch z serem i reszta.
Usuń wszystkie paszteciki na talerz i umieść ser szwajcarski na każdym patty. Przykryć lekko folią aluminiową i odpocząć 5 minut przed montażem.
Podawać wewnątrz bułki hamburgerowe z sałatą, pomidorem i ukrytą doliną na wszystko polewa i Dip.