Sunny ' s Garlic Ranch Burger

Sunny ' s Garlic Ranch Burger
Sunny ' s Garlic Ranch Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 773 kalorie, 46g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek, do 3 pomidory, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sunny Side Up Burger, Sunny ' s Apple-Chicken Ranch Slaw, oraz Zupa pomidorowa Sunny ' s Creamy Ranch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić i odpocząć wołowinę. W dużej misce, za pomocą rąk wymieszać wołowinę, Worcestershire, szalotki (zielona cebula) i czosnek, dobrze przyprawić solą i pieprzem. Zrobić 6 pasztecików i skropić olejem po obu stronach. Temperatura w pokoju wypoczynkowym przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Namoczone Wióry DrzewneNamoczone Wióry Drzewne
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Ugotuj hamburgery.
3
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Sear paszteciki aż złoty kolor na dole następnie flip i sear aż gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
4
Dodać ser na 1 minutę przed wyjęciem i pozostawić do rozpuszczenia. Gotować partiami, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Wierzch z serem i reszta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Usuń wszystkie paszteciki na talerz i umieść ser szwajcarski na każdym patty. Przykryć lekko folią aluminiową i odpocząć 5 minut przed montażem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
7
Podawać wewnątrz bułki hamburgerowe z sałatą, pomidorem i ukrytą doliną na wszystko polewa i Dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Mięso Kraba Lub świeże Mięso Kraba, Tyle Ile ChceszMięso Kraba Lub świeże Mięso Kraba, Tyle Ile Chcesz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn