Sunny ' s Easy BBQ Chicken Pizza

Sunny ' s Easy BBQ Chicken Pizza
Sunny ' s Easy BBQ Chicken Pizza wymaga o 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 905 kalorii, 57g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka jalapeno, oliwa z oliwek, musztarda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sunny ' s easy chicken and Apple Sandwiches, Sunny ' s Easy Chipotle Chicken Pieczony makaron z serem, oraz Sunny Anderson ' s Easy Grilled Honey-kurczak dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W garnku na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek, cebulę, jalapenos i posypkę soli i pieprzu, do smaku. Gotować, mieszając, aż cebula będą przezroczyste i miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj czosnek, paprykę, tymianek i oregano, a następnie dobrze wymieszaj i gotuj, aż będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj ketchup, musztarda, sos Worcestershire, brązowy cukier i ocet. Podgrzać do średniej wysokości i gotować na wolnym ogniu, szybko mieszając, aż wszystko będzie wymieszane i gładkie. Obniżyć ogień na wolnym ogniu i dodać posiekanego kurczaka. Wymieszać, aby pokryć cały kurczak, następnie zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
RamięRamię
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
W międzyczasie rozwałkuj ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania i dopasuj je do prostokątnej nieprzywierającej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Umieścić skorupę w piekarniku i piec przez 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Usuń skorupę z piekarnika i pozostawiając 1-calowy granicy wlać kurczaka BBQ i sos równomiernie na skorupie. Top z cheddar, parmezan i mozzarella, w tej kolejności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Umieść na szczycie pizzy w piekarniku i piec, aż ser mozzarella jest bąbelkowy i krawędzie skorupy są złotobrązowe, w dowolnym miejscu od 6 do 11 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjmij pizzę z piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn