Sunny ' s Catfish Nuggets
Sunny ' s Catfish Nuggets może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.63 za porcję. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką ostry sos, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Spróbuj Nuggetsy sumowe z sosem tatarskim, Chrupiące Chrupiące Bryłki Sum, oraz Ciasto Zanurzone Sum Nuggets dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce dodaj 2 szklanki mleka i dużą szczyptę soli.
Ubij do rozpuszczenia i dodaj kawałki ryby. Pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Ustaw stację pogłębiania: w pierwszej misce dodaj 1 szklankę mąki. W drugiej misce ubijamy jajka i dodajemy pozostałe 2 łyżki mleka. W trzeciej misce dodaj pozostałą 1 szklankę mąki, mąkę kukurydzianą, cukier i szczyptę soli, a następnie kilka mielonych pieprzu.
Na patelni z prostymi bokami dodaj wystarczającą ilość oleju, aby wypełnić głębokość 1 cala.
Podgrzewaj, aż olej zacznie wirować, a uchwyt drewnianej łyżki zacznie skwierczeć, gdy tylko uderzy w olej. Olej będzie około 350 stopni F.
Wyjąć rybę z mleka partiami po 6-8 kawałków. Wytrząśnij nadmiar mleka z ryby. Pogłębiać w mące, następnie umyć jajko, a następnie w mieszaninie mąki i mąki kukurydzianej.
Dodaj partię do oleju, upewniając się, że nie jest przepełniona patelnia i obniżyć temperaturę. Smażyć, przewracając raz w razie potrzeby, aż światło złoty kolor i gotowane przez, o 6 protokół.
Wyjąć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i doprawić posypką soli. Powtarzaj, aż wszystkie kawałki ryby są gotowe.
W małej misce, dodać ostry sos i przesiać cukier na wierzchu. Delikatnie wymieszać.
Mżawka nad bryłkami lub zanurzyć je w sosie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio