Sunday Roast Beef
Sunday Roast Beef może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 580 kalorii, 70g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieczeń z rumu, sok z ogórków, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Sunday Roast Beef and Gravy, Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, oraz Niedzielne Pieczenie Żeberek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń natrzeć solą i pieprzem.
Pokrój trzy plastry w pieczeń; włóż plastry czosnku. Pieczemy z 1/3 szklanki mąki.
Brązowy pieczeń ze wszystkich stron w gorącym oleju w holenderskim piecu.
Wymieszać 6 szklanek wody i 5 kolejnych składników; zalać pieczeni.
Piec, przykryty, w 350 przez 5 godzin lub do miękkości.
Wyjąć pieczeń z holenderskiego piekarnika; zachować ciepło.
Wymieszać pozostałą 1 szklankę mąki i pozostałą 1 szklankę wody.
Mieszankę mąki ubić na kroplówki; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
SOS podawać z pieczeniem.