Sunday Pot Roast

Sunday Pot Roast
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Sunday Pot Roast spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1051 kalorii, 65g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sól koszerna i popękany pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Sunday Pot Roast, oraz Niedzielne Pieczenie Żeberek.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Za pomocą ręczników papierowych, pat pieczeń suche, aby pomóc uzyskać wielką skórkę na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Pieczeń obficie posypać solą i pieprzem. W dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu dodaj 2 łyżki oleju i podgrzej do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać pieczeń i brązowy ze wszystkich stron.
5
Wyjąć i przenieść do deski do krojenia lub dużej płyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
W razie potrzeby dodaj więcej oleju do garnka, wraz z marchewką, selerem i cebulą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj świeże zioło pakiet i gotować, aż warzywa zaczną brązowieć, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8
Dodać czosnek i kontynuować gotowanie przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodać 3/4 szklanki czerwonego wina i zmniejszyć o połowę, skrobanie się smażone kawałki i włączenie ich do soku. Następnie powrócić pieczeń do garnka i dodać bulion wołowy. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu przed przykryciem szczelną pokrywką i umieszczeniem garnka w piekarniku. Pozostawić pieczeń gotować do przetargu Widelec, 3 1/2 do 4 godzin, obracając raz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Wyjąć z piekarnika i przenieść pieczeń do dużej deski do krojenia. Namiot z folią, podczas gdy pieczeń spoczywa. Umieszczając holenderski piekarnik z powrotem na płycie kuchennej na średnim ogniu, dodać pozostałe 1/4 szklanki czerwonego wina do cieczy i zmniejszyć o połowę na wolnym ogniu, o 10 protokół. SOS przecedzić i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń rozdrobnić na duże kawałki i wrzucić z jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Do sałatki ziołowej: wrzucić rukolę i natkę pietruszki z sokiem z cytryny i oliwą do smaku. Doprawiamy solą i pieprzem, a doprawiamy prażonymi migdałami
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12
Podawać na wierzchu ciasta Risotto i top ze świeżą sałatką ziołową.
13
Na risotto: w średnim rondlu podgrzej rosół z kurczaka na wolnym ogniu. W osobnym rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
14
Dodać szalotki do masła, gotowanie aż pachnące i półprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
15
Dodać ryż Arborio i lekko tosty, mieszając do herbu w masło i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż ArborrioRyż Arborrio
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
16
Dodaj białe wino, kontynuując gotowanie, mieszając, aż wino zostanie wchłonięte. Powinieneś być w stanie przepuścić łyżkę przez risotto i mieć wcięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
17
Używając chochli, dodaj wystarczającą ilość ciepłego bulionu z kurczaka, aby pokryć ryż, stale mieszając na średnim ogniu, aż bulion zostanie całkowicie wchłonięty. Powtórz proces jeszcze 3 razy, dodając bulion etapami, kontynuując mieszanie. Po dodaniu całego bulionu z kurczaka, a ryż będzie miękki, dodaj groszek, sok z cytryny i skórkę z cytryny i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
18
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem, mozzarellą i doprawić solą i pieprzem. Ostudzić risotto, rozkładając je równomiernie na blasze. Przykryć folią i schłodzić w lodówce przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
19
Po ostygnięciu risotto, tworzą mieszaninę do Burger wielkości pasztecików, o grubości 1 cala. Ustawić stację pogłębiania z mąką w jednym naczyniu, ubić jajka w innym i Panko bułkę tartą w innym. Paszteciki ryżowe zanurzyć w mące, następnie w jajkach, a na koniec posmarować je w bułce tartej panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Groszek Goya®Groszek Goya®
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
20
Na dużej patelni, ciepła 1/2-calowy olej roślinny na średnim ogniu, aż szczypta panko skwierczy po upuszczeniu w oleju. Pracując w partiach od 2 do 3, smażyć ciasta risotto na złoty kolor, 2 do 3 minut na stronę(użyj szpatułki rybnej pod ciastem i tyłu widelca na górze, aby ustabilizować się podczas przewracania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
21
Przenieś do stojaka z drutu, który pomoże im pozostać chrupiące. Doprawić solą i gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemigdały w plasterkach, tostymigdały w plasterkach, tosty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRyż ArborioRyż Arborio2marchew posiekanamarchew posiekana2(mequite, hikora lub olcha)żeberka selera posiekaneżeberka selera posiekane2kilogramypieczeń chuck bez kościpieczeń chuck bez kości2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone wino, takie jak cabernet sauvignonwytrawne czerwone wino, takie jak cabernet sauvignon1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2jaja pobijanejaja pobijane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, do pogłębianiamąka uniwersalna, do pogłębiania4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1wiązać różne świeże zioła, takie jak estragon, rozmaryn, pietruszka, wiązać sznurkiemwiązać różne świeże zioła, takie jak estragon, rozmaryn, pietruszka, wiązać sznurkiem8trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i popękany czarny pieprzSól koszerna i popękany czarny pieprz791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone8trochę posiekanej cukiniiSok z cytryny, na mżawkęSok z cytryny, na mżawkę1porcja startego parmezanusrebrne nonpareilesrebrne nonpareile113papryka habanerorozdrobniona mozzarella o niskiej wilgotnościrozdrobniona mozzarella o niskiej wilgotności5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowy niskosodowybulion wołowy niskosodowy7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka2Spód: okruszki z herbatników grahamwarzywa lub oliwa z oliwek, plus więcej w razie potrzebywarzywa lub oliwa z oliwek, plus więcej w razie potrzeby8trochę posiekanej cukiniiOliwa z oliwek, do skropieniaOliwa z oliwek, do skropienia3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezanświeżo starty parmezan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście pietruszkiświeże liście pietruszki142papryka habanerogroszek mrożony, rozmrożonygroszek mrożony, rozmrożony8trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo popękany czarny pieprzSól i świeżo popękany czarny pieprz8trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDuże szalotki, mielone (oDuże szalotki, mielone (o3Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone8trochę posiekanej cukiniiOlej roślinny do smażeniaOlej roślinny do smażenia4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenie z lokalnego ogrodunie z lokalnego ogrodu1cebula żółta, posiekanacebula żółta, posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn