Summer steak subs
Przepis letni stek subs mogą być wykonane w około 20 minut. Jedna porcja zawiera 853 kalorie, 60g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na $6.94 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis z BBC Good Food wymaga sub rolls, papryki, oleju roślinnego i sera gruyère. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Summer Veggie Subs, Teriyaki Steak Subs, oraz Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi.
Instrukcje
Bułki podzielić na pół, posmarować majonezem lub chrzanem, a następnie odstawić.
Połowę oleju rozgrzać na dużej patelni i smażyć razem cebulę i paprykę przez 5-10 min, aż będzie miękka i zacznie kolorować, a następnie łyżkę włożyć do bułek.
Rozgrzać pozostały olej w tej samej patelni, doprawić steki i gotować przez 1 min, aż zbrązowieje. Odwróć steki, top z serem i nadal gotować, aż stek jest gotowane według własnych upodobań i ser topi. podnieś steki do bułek i włóż.