Summer Squash Pizza

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj letniego squasha Pizzan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka toskańskiego sosu domowego, ser mozzarella, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pizza Socca z letnim squashem i fetą, Letnia Pizza Squash z pieczonym czosnkiem i Crème Fraîche, oraz Ogolone letnie Squash z kwiatami squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Umieścić ciasto pizzy na blasze do pieczenia. Ułóż pomidory na skórce; pędzel z 1 łyżką. opatrunek.
Ciepło Pozostałe opatrunek w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cukinię i żółty squash; gotować i mieszać 4 do 5 min. albo aż będzie krucho. Ułóż na pomidorach; top z serem.
Piec 10 do 12 min. lub do momentu, aż skorupa będzie złotobrązowa, a mozzarella stopi się.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.