Summer Lobster Bake
Summer Lobster Bake to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Na 6,28 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 991 kalorii, 67g białka, oraz 11g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz masło, małże, homary parboiled i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Spróbuj Grillowany Letni Homar, Sałatka z homara z letnimi warzywami, oraz Sałatka Z Homara W Domku Letniskowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników umieścić w dużej jednorazowej aluminiowej patelni do pieczenia; wlać 2 szklanki osolonej wody. Przykryć patelnię folią i szczelnie zamknąć. Grill na średnim ogniu (350 do 40
przez 35 minut. Należy wyrzucić małże i małże, które się nie otwierają.
Podawać z cytryną i roztopionym masłem.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (pół butelki)]()
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (pół butelki)
Wyjątkowy terroir Premier Cru Montmain z bardzo kamienistego terenu wytwarza wino o bardzo wyraźnych aromatach mineralnych, niezwykłej mocy i doskonałym potencjale starzenia. To wino pokazuje świetną strukturę o dobrej długości. Zarówno dostępne, jak i bardzo świeże, pokazuje fantastyczną koncentrację.