Summer is Here Triple Berry Peach Pie

Summer is Here Triple Berry Peach Pie
Summer is Here Triple Berry Peach Pie wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jagód, mąki, ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Doskonale sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Triple Berry Summer Sangria, Caramel peach & summer berry Knickerbocker glory, oraz Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć 9-calowy talerz ciasta połową ciasta i szczotkować połową ubitego białka jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce połączyć pokrojone brzoskwinie, truskawki, jagody i maliny; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mąkę, skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, 1/2 szklanki białego cukru, 2 łyżeczki cynamonu i gałkę muszkatołową wymieszać razem. Delikatnie złóż mieszaninę mąki w owoce, uważając, aby nie zmiażdżyć jagód.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Przełóż mieszaninę owoców na wyłożony ciastem talerz ciasta. Nadzienie będzie ułożone wysoko, ale się ugotuje. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
5
Nadziewane ciasto przykryć skorupą kratownicową lub pełną skorupą górną (wyciąć ozdobne szczeliny w skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Szczotkuj górną skórkę lub kratę z pozostałym białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Połączyć 1 łyżeczkę cynamonu i 1 łyżkę cukru i posypać mieszaninę na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Umieść ciasto na blasze do pieczenia, aby złapać kapiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piecz ciasto, aż skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie szampańskie, 45 do 60 minut. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto ustawione na 30 minut; przełóż do regału chłodzącego. Nadzienie będzie luźne, jeśli będzie podawane na ciepło, ale zaostrzy się, gdy ciasto zostanie całkowicie schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn