Sum z płatków owsianych, pieczony kalafior i musztarda oraz krem cytrynowy

Sum z płatków owsianych, pieczony kalafior i musztarda oraz krem cytrynowy
Pinhead owsiane Crusted Sum, pieczony kalafior i musztarda zieleni, i krem cytrynowy może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz filet z suma, skórkę z cytryny, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Morelowo-Musztardowy Sum, Sum z orzechami Pekanowymi z zwiędłymi zieleniami i pomidorowym chutneyem, oraz Sum z orzechami Pekanowymi z pikantnym sosem śmietanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 205°C (400°f).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wrzucić musztardę z 1 łyżeczką oleju i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przyciąć kalafior i podzielić go na różyczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
4
Umieść kalafior i czosnek w naczyniu do pieczenia 9 na 13 cali (23 na 33 cm), skropić 1 łyżką oleju i posypać solą i przyprawą do smaku. Wrzucić do herbu z olejem. Piecz do kalafiorajest bardzo delikatny i złocisty, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Tymczasem w małym rondlu podgrzać 1 łyżkę stołowąbutter na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodaj szalotka i sól pinchof i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko startingto brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Dodać wino i gotować do około połowy, następnie dodać śmietanę i skórkę cytrynową.Dusić na średnim ogniu,aż zmniejszy się i zgęstnieje, około 6 minut, a następnie ubić sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Usuń z ciepła. Doprawić solą do smaku i odstawić, przykryć ciepłą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Dodać zieleninę do kalafiora i wrzucić metalową łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Posypać niewielką ilością wody i smażyć, aż zieleniny sąwilgotnione i miękkie i zaczynają chrupiące, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Na bardzo dużej patelni (lub dwóch dużych) podgrzać 1 łyżkę masła i 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Rozłóż owies na talerzu. Przyprawić rybę solą i pieprzem, a każdy filet położyć na owsie, delikatnie naciskając tak, aby owies przylegał do jednej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
13
Włożyć rybę na patelnię (lub patelnie), od strony owsa do dołu i gotować bez przeszkadzania, dopóki owies nie będzie ładnie rumiany, a nieprzezroczystość przepłynie około jednej trzeciej drogi przez najgrubszą część ryby, około 4 minut w zależności od grubości filetów. Użyj metalowej szpatułki, aby ostrożnie obrócić rybę i gotować, aż będzie po prostu nieprzezroczysta, około 4 minut. Ułóż cebulę, czosnek i zieleninę na 4 talerzach, top withthe ryby i łyżka trochę sosu na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
ZieloniZieloni
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Serwuj natychmiast.
15
Od produktów pełnoziarnistych dla nowej generacji: lekkie dania, obfite posiłki, słodkie smakołyki i różne przekąski dla codziennego kucharza liany Krissoff. Copyright © 2012 Liana Krissoff; photographs copyright © 2012 Rinne Allen. Opublikowany w 2012 roku przez Stewart, Tabori & Chang, odcisk ABRAMS.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn