Sum z płatków owsianych, pieczony kalafior i musztarda oraz krem cytrynowy

Sum z płatków owsianych, pieczony kalafior i musztarda oraz krem cytrynowy
Pinhead owsiane Crusted Sum, pieczony kalafior i musztarda zieleni, i krem cytrynowy może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz filet z suma, skórkę z cytryny, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Morelowo-Musztardowy Sum, Sum z orzechami Pekanowymi z zwiędłymi zieleniami i pomidorowym chutneyem, oraz Sum z orzechami Pekanowymi z pikantnym sosem śmietanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 205°C (400°f).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce wrzucić musztardę z 1 łyżeczką oleju i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przyciąć kalafior i podzielić go na różyczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
4
Umieść kalafior i czosnek w naczyniu do pieczenia 9 na 13 cali (23 na 33 cm), skropić 1 łyżką oleju i posypać solą i przyprawą do smaku. Wrzucić do herbu z olejem. Piecz do kalafiorajest bardzo delikatny i złocisty, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Tymczasem w małym rondlu podgrzać 1 łyżkę stołowąbutter na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodaj szalotka i sól pinchof i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko startingto brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodać wino i gotować do około połowy, następnie dodać śmietanę i skórkę cytrynową.Dusić na średnim ogniu,aż zmniejszy się i zgęstnieje, około 6 minut, a następnie ubić sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Usuń z ciepła. Doprawić solą do smaku i odstawić, przykryć ciepłą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Dodać zieleninę do kalafiora i wrzucić metalową łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Posypać niewielką ilością wody i smażyć, aż zieleniny sąwilgotnione i miękkie i zaczynają chrupiące, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Na bardzo dużej patelni (lub dwóch dużych) podgrzać 1 łyżkę masła i 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Rozłóż owies na talerzu. Przyprawić rybę solą i pieprzem, a każdy filet położyć na owsie, delikatnie naciskając tak, aby owies przylegał do jednej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
13
Włożyć rybę na patelnię (lub patelnie), od strony owsa do dołu i gotować bez przeszkadzania, dopóki owies nie będzie ładnie rumiany, a nieprzezroczystość przepłynie około jednej trzeciej drogi przez najgrubszą część ryby, około 4 minut w zależności od grubości filetów. Użyj metalowej szpatułki, aby ostrożnie obrócić rybę i gotować, aż będzie po prostu nieprzezroczysta, około 4 minut. Ułóż cebulę, czosnek i zieleninę na 4 talerzach, top withthe ryby i łyżka trochę sosu na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
ZieloniZieloni
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Serwuj natychmiast.
15
Od produktów pełnoziarnistych dla nowej generacji: lekkie dania, obfite posiłki, słodkie smakołyki i różne przekąski dla codziennego kucharza liany Krissoff. Copyright © 2012 Liana Krissoff; photographs copyright © 2012 Rinne Allen. Opublikowany w 2012 roku przez Stewart, Tabori & Chang, odcisk ABRAMS.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn