Sum Toskania
Sum Toskania jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 224 kalorie, 21g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, suszone pomidory, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sum Toskania, Toskania Cavatelli, oraz Kurczak Toskański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do 500 stopni. Pokryć patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Obie strony filetów posmarować sokiem z cytryny, a następnie posypać solą i pieprzem.
Filety umieścić płaską stroną do góry na przygotowanej patelni.
W małej misce wymieszaj parmezan, masło i majonez.
Ryby Broil około 4 cali od ciepła przez 6 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika i obróć filety.
Masę serową rozprowadzić równomiernie na każdym filecie. Top z plasterkami pomidora. Dusić dodatkowe 4 do 6 minut, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.