Sum smażony z mąki kukurydzianej
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażony Sum z mąki kukurydzianej może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2408 kalorii, 299g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 25,65 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz czosnek w proszku, Sum, sól przyprawowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Sum Smażony Z Mąki Kukurydzianej, Sum Z Mąki Kukurydzianej, oraz Sum Z Mąki Kukurydzianej.
Instrukcje
W płytkim naczyniu połącz pierwsze 6 składników.Zagłębić filety w mieszaninę i pokryć evenly.In duża Patelnia żeliwna lub holenderski piekarnik wlać około 2-cale oleju; podgrzać do 350 stopni.Filety smażyć partiami przez około 5-6 minut zmieniając raz na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku