Sum Smażony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonych sumów. Ten przepis służy 12 i kosztuje $4.63 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 614 kalorii, 55g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka papryki, mąki kukurydzianej, kliny cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sum Smażony, Sum smażony na patelni, oraz Smażony Sum Po Boy.
Instrukcje
Ryby dokładnie opłucz w zimnej wodzie i osusz.
Posypać rybą solą i papryką.
Umieść mąkę kukurydzianą w plastikowej torbie; dodaj rybę, pojedynczo i wstrząśnij, aż będzie dobrze pokryta.
Ostrożnie wrzuć rybę do głębokiego gorącego oleju (375). Smażyć, aż ryba wypłynie na wierzch i będzie złotobrązowa; dobrze osuszyć na papierowych ręcznikach.
Rybę przełożyć na ciepły półmisek, udekorować cytryną i natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.