Sum Smażony
Smażony Sum może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 28g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.71 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól koszerna, olej roślinny, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sum Smażony, Sum smażony na patelni, oraz Sum Smażony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 3 łyżki soli, ostry sos pieprzowy, i8 szklanki gorącej wody w dużej misce, aż soltdissolves. Chill in freezer until cold, about30 minutes.
Umieścić Suma w solance, przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny.
Mąkę kukurydzianą ubić, 5 składników, dodać 3/4 łyżeczki soli w średniej misce.Przymocuj termometr do głębokiego smażenia z boku patelni żeliwnej 10" lub innej dużej patelni ciężkiej.
Dodaj olej, aby się trochę mniej niżhalfway się stronie patelni.
Podgrzać do temperatury 168°.
Sum opłukać; osuszyć. Pogłębić mieszankę mąki kukurydzianej catfishin, wytrząsając nadmiar.Pracując z 2 filetami na raz, smaż suma, obracając się w połowie, aż do goldenbrown i chrupiącego, 10-12 minut na partię.
Przełóż rybę na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.