Sum Pokryty Karmelem

Sum Pokryty Karmelem
Karmelowy Sum może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 42 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś filety sumowe, mielony pieprz, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sum w sosie orzechowym z dodatkiem fasoli maślanej, żółtej kukurydzy, czarnego ryżu i świeżego szpinaku, Cukierkowe Karmelowe Jabłka, oraz Orzechy Przyprawione Karmelem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/3 szklanki wody z sosem rybnym w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć szalotki, czosnek, pieprz czarny, i pieprz czerwony płatki w osobnej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ciepła 1/3 szklanki wody i 1/3 szklanki cukru na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier zamienia głęboko złoty kolor. Delikatnie wymieszać mieszankę sosu rybnego i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać mieszankę szalotki i gotować, aż szalotki zmiękną, a następnie dodać suma. Przykryć i gotować suma, aż ryba płatków łatwo widelcem, około 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
SumSum
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Umieścić suma na dużym talerzu, przykryć i odstawić. Zwiększyć ciepło do wysokiej i wymieszać w 1/2 łyżeczki cukru. Wymieszaj sok z limonki i dowolny sos, który zebrał się na talerzu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż sos się zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
SumSum
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Polać Sum sosem i udekorować zieloną cebulą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
SumSum
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn