Sum panierowany (Bagre Apanado o a la Milanesa)

Sum panierowany (Bagre Apanado o a la Milanesa) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek w proszku, bułkę tartą, Skórki sumów i kości usunięte, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Sum i placek ziemniaczany (Pastel de Bagre y Papa), Kotlety wieprzowe panierowane kolumbijskie (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado), oraz A la sznycel z kurczaka lub milanesa (smażone panierki).
Instrukcje
Wymieszać mąkę, paprykę, czosnek w proszku i kminek w dużej misce. W osobnej misce ubijamy jajka. W trzecim naczyniu dodać bułkę tartą.Sum doprawiamy solą i pieprzem. Filety rybne zalać mąką, zanurzyć w jajkach i zagrzebać w okruchach.Ostrożnie wrzucić do gorącego oleju. Smażyć przez 4 minuty, aż chrupiące.
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy na arkusze. Doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.