Sum (lub dowolna biała ryba) Au Lait
Sum (lub dowolna biała ryba) Au Lait może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 493 kalorie, 25g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.05 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól koszerną, ryby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Sum (Lub Dowolna Biała Ryba) Au Lait, Pecan-crusted Catfish With White Cheddar Grit, oraz Oeufs au lait dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mleko, Krab gotować przyprawy, pieprz, sól i cebula na patelni, pokrycie i doprowadzić do duszenia.
Dodaj rybę do płynu, łyżką trochę płynu na filety.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.przykryć patelnię i kłusować przez 6 do 9 minut, w zależności od grubości filetów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris