Sum grecki jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 1464 kalorii, 137g białka, oraz 93g tłuszczu. Na 16,07 zł / porcja, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowany Sum Grecki, Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}, oraz Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. posmaruj płytką patelnię oliwą z oliwek i umieść filety z suma na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posypać 1 łyżeczką soli i pepper.In mała miska, wymieszać szpinak, ser feta, oregano, masło, zielona cebula, i pozostałe sól i pieprz, aż dobrze włączone.Każdy filet sumowy równomiernie wymieszać z taką samą ilością mieszanki szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Z Suma
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.