Sum Ellie
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Sum Ellie może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 81g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 7,27 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Cajun przyprawa, bazylia, mąka kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sum Ellie, Ellie Krieger ' s Southwestern Slaw, oraz Pasta Ellie Krieger Primavera.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spray Pam na blasze do pieczenia.
Czosnek i mleko połączyć w misce (lub talerz ciasto) odstawić.
Połączyć mąkę kukurydzianą, tymianek, bazylia, pieprz cytrynowy, i przyprawy cajun w misce (lub pie Płyta), odstawić Dip filety sumów w mleku, a następnie w mieszance kormeal.
Ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia i posypać rybę papryką.Spryskaj suma sprayem do gotowania.
Piec przez 20-30 minut, aż skorupa będzie złota i łatwo płatki rybne.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio