Sum czerniejący i pikantny ryż

Sum czerniejący i pikantny ryż
Blackened Sum i pikantny ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 489 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cytrynowy, papryka, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Pikantny Sum Czerniony, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić ryż, woda, przyprawy Cajun, i sos paprykowy do wrzenia w rondlu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podczas gotowania ryżu, wymieszać tymianek, pieprz czarny, pieprz cayenne, sól, czosnek w proszku, cebula w proszku, papryka, koper chwastów i pieprz cytrynowy w misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
KoperKoper
PaprykaPapryka
TymianekTymianek
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Filety z suma posmarować masłem i posypać mieszanką przyprawową z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
PrzyprawyPrzyprawy
MasłoMasło
4
Rozgrzać Pozostałe roztopione masło na dużej patelni na średnim ogniu; smażyć przyprawione sumy na maśle, aż ryba będzie łatwo płatkowane widelcem, 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Sum podawać na talerzu przyprawionego ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
RyżRyż
6
Wlać resztki masła z patelni na rybę i posypać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn